Keresési eredmények

Találatok a "torna" kifejezésre: 309 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Kovács Zsófia több új elemet is kipróbál Dohában

2017. március 20., hétfő 20:35

Dunaújváros - A dohai világkupára utazott el hétfőn hajnalban Trenka János, a Dunaferr SE torna edzője és két magyar versenyző, a dunaújvárosi Kovács Zsófia és Al-Salty Dália.

hozzászólás

Berki második a bakui döntőben

2017. március 19., 14:51

Budapest/Baku - Berki Krisztián a második helyen zárt vasárnap a lólengés döntőjében a tornászok Bakuban rendezett világkupa-versenyén.

hozzászólás

Elmaradt a bravúr - Az Angyalok a listavezetővel játszottak

2017. március 15., szerda 18:20

Dunaújváros - Az Angels NJSE OB II-es női jégkorong-együttese szombaton hazai pályán a listavezetőt, a KMH Budapest csapatát látta vendégül. Berényi Norbert vezetőedző lányai nem tudták megszakítani a fővárosiak eddig hibátlan mérlegét.

hozzászólás

Újra asztalitenisz-versenyt rendeztek Zalaegerszegen

2017. március 08., szerda 20:15

Hosszú idő után újra pingponglabdák pattogásától volt hangos a megyeszékhelyi Landorhegyi-iskola tornaterme, ahol a tavaly alakult EVO Komplex Asztalitenisz Egyesület megyei tornát rendezett.

hozzászólás

Kispályás diadal az Indoor Üzleti Kupán

2017. február 28., kedd 20:43

Székesfehérvár – A Főnix Gold FC sportlétesítményében rendezték meg szombaton az Indoor Üzleti Kupa 2017 elnevezésű kispályás labdarúgótornát.

hozzászólás

Könnyű elemek - Kovács Zsófia Dallasban

2017. február 21., kedd 21:15

Dallas - Az Egyesült Államokban, Dallas mellett edzőtáborozó Kovács Zsófi a torna elemeinek gyakorlásán kívül már versenyzett is. Trenka János edző a szombati versenyről számolt be a Dunaújvárosi Hírlap olvasóinak.

hozzászólás

Edzések, verseny - Kovács Zsófia Dallasban

2017. február 20., hétfő 21:45

Dunaújváros - Az Egyesült Államokban, Dallas mellett edzőtáborozó Kovács Zsófia a torna elemeinek gyakorlásán, az edzéseken kívül már versenyzett is.

hozzászólás

Torna a gerincünkért - A negyven évnél idősebbek többségét érinti

2017. február 13., hétfő 08:00

A hátfájás bizton nevezhető népbetegségnek, hiszen egyre kevesebb azok száma, akiket elkerül ez a civilizációs ártalom, ami a mozgásszegény életmód következménye.

hozzászólás

Újabb győzelem, eddig hibátlan a magyar jégkorong-válogatott

2017. február 10., péntek 17:07

Gojang - A magyar jégkorong-válogatott a győzelem reményében lépett jégre pénteken a dél-koreai tornán a házigazdák ellen.

hozzászólás

Rögbitorna teremben

2017. február 05., 20:55

Székesfehérvár - A Fehérvár Rugby Club Régiós Rögbi Tornát szervezett, ahol szalagos rögbiben mérték össze tudásukat a gyerekek az István Király Általános Iskolában.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...