Keresési eredmények

Találatok a "utazás" kifejezésre: 337 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Avebury: A rejtélyes kövek hallgatnak

2017. augusztus 14., hétfő 09:30

AVEBURY Ha rejtélyes kövek, akkor Stonehenge. Aligha lehetnek sokan, akik ezt a nevet még nem hallották, Anglia legfőbb nevezetességeinek egyike, a prehistorikus idők talán leghíresebb európai emléke. De nem biztos, hogy a legjelentősebb is egyben, az archeológusok legalább ugyanilyen fontos brit neolit kori emlékként tartják számon az Avebury-ben található emlékműegyüttest.

hozzászólás

Jó reggelt, Zala megye!

2017. augusztus 09., szerda 06:30

Jelentősen növekedett az elmúlt években a háztartások jövedelme, ennek hatása érződik a turizmus folyamatos bővülésén.

hozzászólás

Olasz tavak és hegyek között kirándultak a dunaföldvári kertbarátok

2017. augusztus 02., szerda 19:12

DUNAFÖLDVÁR - Olaszország északi részére, a Lago Maggiore vidékére kirándultak a dunaföldvári kertbarátok július utolsó hetében. A kirándulást az idén is a civil szervezet alelnöke, Pernizsák Mihály és felesége, Margitka szervezte.

hozzászólás

Hogyan pihen a magyar? Többen és többet nyaralnak

2017. július 31., hétfő 08:00

Az elmúlt évhez képest nem változtak érdemben a hazai internetező lakosság nyaralási szokásai: idén is kétharmaduk utazik el pihenni, és erre háztartásonként átlagosan 147 ezer forintot fordítanak - derült ki egy bank legfrissebb, reprezentatív felméréséből.

hozzászólás

A tengerparti Kyrénia mellett több település is igazán varázslatos

2017. július 26., szerda 09:00

NICOSIA - A mediterrán sziget majdnem negyven százaléka a mindössze Ankara által elismert Észak-ciprusi Török Köztársaság. Múltja, történelme jelentős, tengerpartja szép.

hozzászólás

Végre nem kell fizetni a nagyméretű kézipoggyász szállításáért

2017. július 19., szerda 17:37

Ingyenessé teszi a nagyméretű kézipoggyászt is a magyar kötődésű Wizz Air a járatain, de a fedélzetre csak az elsőbbségi beszállással rendelkező utasok vihetik fel biztosan a csomagot - mondta Váradi József vezérigazgató az MTI-nek szerdán.

hozzászólás

Negyven évig hívták, hát elment - Varga Károlyt meglepetéssekkel várta egykori kollégiumi szobatársa Vietnamban

2017. július 17., hétfő 09:30

HANOI - Úgy tartják, az igazi barátság ismérve az, hogy akár évek is eltelhetnek a legutóbbi találkozás óta, élhetnek egymástól nagy távolságra, mégis ugyanott tudják folytatni a beszélgetést, mint ahol anno abbahagyták.

hozzászólás

Vigyázzon mit kóstol meg! - Külföldön jobb óvatosnak lenni az ételekkel

2017. július 12., szerda 12:29

Jóval az indulás előtt mindenki tájékozódjon arról, hogy az adott országba beutazáshoz szükséges-e, javasolt-e védőoltás vagy betegségmegelőző céllal valamilyen gyógyszer szedése. Ez ügyben az Országos Epidemiológiai Központ Nemzetközi Oltóközpontjától kérhető tájékoztatás – tanácsolják a Tolna Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztályának munkatársai.

hozzászólás

Az úti cél: tengerektől a Balatonig és tovább

2017. július 01., szombat 08:00

Többet és többen utazunk, mint pár évvel ezelőtt, mindettől függetlenül még mindig nagyon árérzékeny a magyar turisztikai piac - derült ki szakértőnk válaszaiból.

hozzászólás

Itt a nyár! - Nyaraljunk, de hol?

2017. június 28., szerda 08:00

Ismét fellendülőben van az utazási kedv, mindenkinek ajánlott is, hogy kizökkenjünk a fárasztó hétköznapokból. Für Zsuzsanna, egy fehérvári utazási iroda vezetője szerint idén is nagyon bőséges a kínálat, ezért érdemes idén is új helyeket felfedezni.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...