Keresési eredmények

Találatok a "utazás" kifejezésre: 302 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Királynék örökzöld városa

2017. március 22., szerda 09:00

Veszprém - Hajlamos rá az ember, hogy egy település kapcsán a ritkábban emlegetett látnivalókról idővel egész egyszerűen megfeledkezzen.

hozzászólás

Fehérvári Utazás – második nap

2017. március 19., 15:32

Székesfehérvár – A hétvégén vagy háromezren voltak kíváncsiak az ötödik székesfehérvári Utazás és szabadidő kiállításra a Hiemer-házban.

hozzászólás

Utazás-kiállítás lesz a Hiemer házban

2017. március 16., csütörtök 11:42

A hétvégén, március 18-án és 19-én rendezik meg immár ötödször a Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítást.

hozzászólás

Leginkább a Kneipp egészségturisztikai útvonalra voltak kíváncsiak a kiállításon

2017. március 13., hétfő 19:15

Vasvár, Budapest - A Hegyhát standján a szelíd turizmus képviselői és a családos érdeklődők voltak többségben az idei Utazás Kiállításon.

hozzászólás

Helyek, ahová nem visznek az utazási irodák

2017. március 12., 09:00

Vasvár - Drimmer László és felesége, bár utazni szerető és vágyó emberek, ezt korábban nem tehették meg. Négy gyermek felnevelése volt a fontos életfeladat.

hozzászólás

Csúcstalálkozó az Utazáson - A turizmusban dolgozó szakemberek javaslatokat tettek a kormánynak

2017. március 07., kedd 07:30

Budapest - Az idén már 40. alkalommal rendezték meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontjában az Utazás kiállítást, amelyen pénteken délután a már hagyományos, a Hungexpo és a KKVHÁZ közös Turisztikai Csúcstalálkozóját is megtartották a szakma vezető képviselői. Az ágazat érdekképviseletei, a turisztikai vállalkozások, szolgáltató és beszállító szervezetek vezetői vitatták meg a turizmus aktuális ügyeit.

hozzászólás

Elindult a kormány internetes konzultációja az iskolai kirándulásokról

2017. március 06., hétfő 10:35

Elindult a kormány internetes társadalmi konzultációja az iskolai kirándulásokra, a gyermekutaztatásra vonatkozó szabályok módosításáról - jelentette be az oktatásért felelős államtitkár hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

hozzászólás

"Kerekasztalnál" vitatták meg a turizmus aktuális ügyeit

2017. március 05., 16:20

Budapest - Idén immár 40. alkalommal rendezték meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontjában az Utazás kiállítást, amelyen pénteken délután csúcstalálkozót tartottak a turisztikai szakma vezető képviselői.

hozzászólás

Fehérvári vasiak történelmi örökségeink nyomában

2017. március 01., szerda 10:00

Székesfehérvár - Az autóbusz előállt, az utasok megjöttek, lehetett hát indulni. Vas megyébe, az Őrségbe, fehérvári vasiakkal és a krónikás debrecenivel a kurucok útján.

hozzászólás

Delhi különleges látnivalói és érdekességei (x)

2017. február 28., kedd 11:53

Ha rangsorolni kellene azokat az egzotikus úti célokat, amelyek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, akkor Delhi minden bizonnyal előkelő helyet foglalna el a listán. India egyébként is rendkívül vonzó a turisták számára, hiszen különleges kultúrájával, gazdag növény-és állatvilágával, valamint kultikus helyeivel felejthetetlen élményeket tartogat az utazóknak.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...