Keresési eredmények

Találatok a "zene" kifejezésre: 1162 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Gyógyítók örömzenéje

2017. április 24., hétfő 22:00

DUNAÚJVÁROS Három napon át zenéltek városunkban a hivatásuk mellett a zenélést is nagyon komolyan gyakorló orvosok és egészségügyi dolgozók, akiknek produkcióival két helyszínen is találkozhatott a nagyérdemű

hozzászólás

Álomból lett valóság - Karrierépítés Horváth Tamás módra, önmagát nyújtva

2017. április 20., csütörtök 10:00

Dunaújváros - A zenélést korán kezdte. A vérében van, hiszen a szülői háttér adott hozzá. De, hogy mivé vált, azt magának köszönheti.

hozzászólás

Mindent hozott az Elefánt

2017. április 09., 19:34

Dunaújváros - Remek koncertet adott szombaton este a Galéria Jazz Klubban a dunaújvárosi szálakat is magában hordozó, idén 5 esztendős fennállását ünneplő Elefánt zenekar.

hozzászólás

A zene aranykora - A '80-as évek dallamai ma is sikert aratnak

2017. április 08., szombat 17:00

SZÉKESFEHÉRVÁR - A retró bulik nagy népszerűségnek örvendenek. A régebbi zenék közül elsősorban a ’80-as évek jellegzetes hangzása az, ami a mai napig sokak szívét megdobogtatja, de mégis mi lehet a retró partik, illetve a régi dallamok sikerének a titka?

hozzászólás

Éneklő ifjúság: az eredmények

2017. április 07., péntek 12:43

A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottságának felhívása alapján a Fejér Megyei Művelődési Központ Éneklő Ifjúság hangversenyt rendezett, megyei általános és középiskolai tanulók részére.

hozzászólás

Szalonnáék csütörtök este a hangversenyteremben

2017. április 07., péntek 06:56

Nagyszerű népzenei koncertnek lehettek élvezői mind azok, akik a zalaegerszegi református és evangélikus egyházközség által szervezett, és Balaicz Zoltán polgármester által támogatott Kárpát-medencei magyarok zenéje 2017. című programon megjelentek.

hozzászólás

Zalai tehetségek - Négykezes területi viadalt tartottak

2017. április 06., csütörtök 20:45

Nagykanizsa - Minden eddiginél több, 32 pár nevezett a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Iskolában 14. alkalommal megrendezett területi négykezes zongoraversenyre. A viadalon a zalai zeneiskolák növendékei találkoztak.

hozzászólás

Három generáció muzsikált a Hangistállóban

2017. április 06., csütörtök 12:19

Óbarok-Nagyegyháza – Különleges koncerttel nyitották meg a Hangistálló idei kulturális szezonját. A zenei élményen túl felemelő volt látni-hallani a 93 éves brácsaművész játékát.

hozzászólás

Barangoltak a zene világában

2017. április 04., kedd 13:43

Velence - Nagy sikerrel kezdődött meg a velencei Wenckheim-kastélyban Tiboldi Mária Jászai-díjas színész, primadonna, a Budapesti Operettszínház örökös tagja és Schubert Ferenc, a Magyar Rádió nyugalmazott vezető szerkesztője közös zenés, vetélkedőkkel tarkított beszélgetős műsor-sorozata, amely a Barangolás a zene világában címet viseli.

hozzászólás

Húsz éve alakult a Sárga Taxi - igazi sikertörténet Fehérváron

2017. április 02., 09:00

Székesfehérvár - Ez az időszak a számvetés ideje Bokányi Zsolt énekes, zenész életében. Húsz esztendeje alakult meg legendás együttese, a Sárga Taxi, s a jubileumra lemezt adtak ki a legnagyobb slágerekből. Az évfordulóra egy kis kötet is napvilágot látott, amelyben Bokányi Zsolt, azaz Boka a megtéréséről mesél. Mi is a jubileum kapcsán beszélgettünk a zenésszel a rock and rollról és útkeresése állomásairól.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...