Kézilabda

 • cikk kép
  Élen a DAC-os juniorok

  Dunaújváros - A kézilabda-bajnokságban a legutóbbi fordulóban valamennyi dunaújvárosi és környékbeli csapat játszott.

 • cikk kép
  A kontinensbajnok várja a Kohászt

  Dunaújváros - Annak ellenére, hogy a tévé közvetítette a D. Kohász - FTC-Rail Cargo Hungaria női NB I-es kézilabda-mérkőzést, telt ház fogadta pénteken este a csarnokban a két csapat játékosait.

 • cikk kép
  Gyönyörű, csodás estével leptek meg minket a Kohász hölgyei

  DUNAÚJVÁROS A közönséget nem lehet becsapni. Most is megérezte, nem hagyható ki a Dunaújváros - Ferencváros női kézilabda párharc.

 • cikk kép
  Dunaújváros - Ferencváros: Kökény Beatrix és Balogh Bea véleménye a rangadóról

  Dunaújváros - Két zseniális kézilabdázót kértem meg: elevenítsék fel a régi idők Dunaújváros - Ferencváros rangadókat. Mik is történtek azokon? A Dunaferr dicsőséges időszakában az egyik legnagyobb ellenfél volt a Fradi.

 • cikk kép
  Kár volt érte! Döntetlen az olimpiai bajnok ellen

  Budapest – Hiába vezetett szinte hatvan percen át az olimpiai bajnok Dánia ellen a magyar férfi kézilabda válogatott, a végén meg kellett elégednie a döntetlennel az Európa-bajnoki selejtezőn. A visszavágót vasárnap 20.30 órakor rendezik Aarhusban.

 • cikk kép
  Ezúttal is nagy csatára számítanak a Fradi ellen

  Öt sikeresnek mondott évet töltött Cifra Anita a Ferencváros felnőtt női kézilabdacsapatában, majd úgy döntött, hogy változásra van szüksége. És 2016 óta a Dunaújvárosi Kohász beállója.

 • cikk kép
  Komoly játékkal, fölényesen diadalmaskodott a Dunaújvárosi Kohász

  Vasárnap este Soroksáron az utolsó helyezett Kispest otthonában kézilabdázott a Dunaújvárosi Kohász női csapata. Az alaphangot már megadták az újvárosi fiatalok, mert a juniorok 43-20-ra, az ifjúságiak 38-18-ra győztek.

 • cikk kép
  Fölényesen nyert a Dunaújvárosi Kohász a Kispest ellen

  A Dunaújváros fölényes, 16 gólos győzelmet aratott a Kispest vendégeként a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

 • cikk kép
  Szoros csata végén újvárosi győzelem

  Dunaújváros A női kézilabda NB I/B 22. fordulójában megyei rangadót vívott egymással a Dunaújvárosi Kohász KA II és a másodosztály újonca, a Gárdony-Pázmánd NKSE.

 • cikk kép
  Dunaújvárosi siker a Kisvárda ellen

  Dunaújváros - A Kisvárda a Vácon elszenvedett veresége után szeretett volna javítani, mégpedig a Dunaújváros Sportcsarnokban.

 • cikk kép
  Két aranyérmet is „elvett” a Veszprémtől Gál Gyuszi

  Alsóörs - Az angol bulldog Lajos és a menhelyről befogadott keverék kutya, Flo megadta a beszélgetés alaphangulatát. Közben megérkezett Franciska, aki a gyerekek őszinteségével beszélt Csibész nevű lováról. Igazi, hamisítatlan tél eleji hangulatban fogadott a házigazda. Gál Gyula, a majd kétszázszoros kézilabda válogatott, a falhoz támasztotta a snowboardozás nélkülözhetetlen deszkáit, mert, hogy egy kis javításra szorulnak síszezon előtt.

 • A juniorok jókor előztek

  Dunaújváros - Az elmúlt hét végén a kézilabdázók programjában, a megyeitől az első osztályig adódtak vesztes csaták és remek győzelmek is.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...