Kézilabda

2015.03.26. 16:15

Továbbra is menetel a DAC férficsapata

Dunaújváros - Az NB II-es kézilabda-bajnokságban továbbra is vitézkedik a DAC férficsapata. Ezúttal idegenben győzött.

Jankó Árpád

Csermák Gábor együttese Abonyból hozta el a két bajnoki pontot. 35-31-re nyertek a fiúk. A dobott gólok száma megfelelő, ám Csermák a kapott találatok számát tartotta soknak. Joggal mondta, hogy agresszívebben kell majd védekezniük. Az első félidőben még versenyben volt az Abony, de fordulás után a négy-öt gólos vezetést végig megtartotta a DAC. Reichert Zoltán 132 góljával még mindig a góllövő lista élén áll, de jó teljesítményt nyújtott még Busi Balázs, Horváth Dániel és Borsos Martin is. A csapat a negyedik helyen áll, egy ponttal lemaradva a harmadik Pénzügyőr mögött. A DAC férficsapatának következő mérkőzése a Dunaújváros Sportcsarnokban lesz vasárnap 16 órakor. Az ellenfél a középcsapat Tököl. A névrokon női csapat, a dacos lányok viszont itthon a Gárdony együttesétől kaptak ki 24-19-re. Vasárnap a női gárda az Érd II csarnokában játszik. A másik NB II-es női együttes, a Duna-Pent holnap itthon a Dunaújváros Sportcsarnokban lép pályára 19 órakor a Tököl ellen.

A megyei bajnokságban szereplő rácalmási férficsapat itthon biztosan nyert a vendég Bicske ellen 34-29-re. Ahogy múltak a percek, úgy lendült bele Princes Attila együttese. A beálló Pesei Tamás nagyszerűen kézilabdázott, de Takács Gábor kapus, Tóth Tamás, Nagy Richárd is dicsérhető. Jelenleg a harmadik helyen a csapat. Ennek megtartása a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!