A kézilabdázók játékkal emlékeztek Árva Csabára és Gutenkunst Annára

2016. február 24., 22:10 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - Vasárnap hetedik alkalommal rendezett emléktornát a Dunaújvárosi AC női kézilabda együttese az Arany iskola csarnokában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendezvényen a 2009 decemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Gutenkunst Annára, a DAC egykori játékosára, illetve a 2012 januárjában elhunyt Árva Csabára, a DAC volt edzőjére emlékeztek játékkal a csapatok.

Az eseményen a Fejér megyei bajnokságban induló DAC csapata mellett a szintén ebben az osztályban érdekelt Rácalmás SE és az Aba-Sárvíz KE vett részt, illetve a Tolna megyei pontvadászatban szereplő Madocsa SE. A körmérkőzéses rendszerben, kétszer húsz perces félidőkkel lebonyolított tornát végül hat ponttal a Rácalmás nyerte meg, az ezüstérem a Dunaújvárosi AC gárdájának jutott négy ponttal, a dobogó harmadik fokára a két pontot gyűjtő Madocsa állhatott fel, míg negyedikként nulla ponttal az Aba-Sárvíz végzett.

A torna gólkirálynője Kiss Klaudia, a Madocsa SE játékosa lett 23 találattal. A legjobb kapus megtisztelő címet pedig Major Ágnes, az Aba-Sárvíz KE kézilabdázója érdemelte ki. Az érmeket, valamint a bajnoknak járó kupát és a különdíjakat Dobos Lajos, az Fejér Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, és Németh Miklós, az FMKSZ főtitkára adta át.

A szövetség elöljárói emellett megköszönték a Dunaújvárosi AC csapatának, hogy a sajnálatos tragédiák miatt létrejött tornával immár hetedik alkalommal emlékeztek meg a sportág lelkes játékosáról és egykori edzőjükről, aki nagyon sokat tett a megye kézilabdázásáért.

 

 

Gallai Péter

2016. február 24., 22:10 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...