Kézilabda

2015.08.31. 16:09

DKKA: hazai junior győzelem

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia junior együttese nyerte meg a városi sportcsarnokban megrendezett háromcsapatos felkészülési tornát.

duol.hu

Az ifjúságiak és a serdülők után ma a juniorok számára rendezett felkészülési tornát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. A délután fél háromig tartó viadalon a DKKA együttesén kívül a Mohács, valamint a Kozármisleny csapatai vettek részt, s a versenykiírás szerint körmérkőzéses rendszerben döntöttek a résztvevők a végső helyezések sorsáról. György László együttese már a nyitómeccsen nagyot lépett a torna megnyerése felé, hiszen 15-11-es első félidő után 28-18-ra legyőzte a Mohács gárdáját.

A nap második mérkőzését szintén a mieink játszották, ám ezúttal már a Kozármisleny együttesével, s itt már jóval nagyobb küzdelmet vívtak György László tanítványai, akik végül 23-22-re megnyerték a kiélezett összecsapást. Ezzel együtt az is eldőlt, hogy a DKKA juniorjai nyerték a viadalt, második helyen a Kozármisleny, míg a harmadikon a Mohács együttese végzett. Az egyéni díjak odaítélésénél is örülhettek a dunaújvárosi fiatalok, ugyanis a torna legjobb védőjátékosának Berta Biankát választották a szakemberek.

A junior torna végeredménye: 1. Dunaújváros KKA, 2. Kozármisleny SE, 3. Mohácsi TE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!