A dunaföldvári Holler UFC férfikézilabdázói az NB II-es tagság megtartásáért harcolnak

2016. február 26., 21:40 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaföldvár - Vereséggel kezdte az NB II-es kézilabda-bajnokság tavaszi szezonját a Holler UFC férfi csapata a dél-nyugati csoportban. A fiúk szombaton alsóházi rangadón a Szigetvárt fogadják.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A dunaföldvári gárda sok évnyi megyebajnoki cím után ebben a szezonban döntött úgy, szakmailag és anyagilag is felkészült a magasabb osztályra, ahol nem átszállójegyet, hanem tartós tagságot akar. Az Orova Tamás edző vezette csapat a bentmaradást tűzte ki célul a szeptemberi rajt előtt, ennek érdekében a télen tovább erősödött a keret. Vajai Miklós technikai vezető lapunknak elmondta, sikerült szerződtetniük a kubai válogatott korábbi kapusát, a 2000-es olimpián és a 2009-es világbajnokságon is szereplő, Magyarországon az NB I-es Ceglédben is játszó Misael Iglesias Povea-t. Aki légióskodott Franciaországban is, legutóbb pedig Pakson kézilabdázott.

A góllövőlistát vezető Pach Alex találataira is szükség lesz

- Ezen felül sikerült megállapodást kötnünk az NBI/B egyik élcsapatával, a Kecskeméttel, hogy a junior korosztályból kiöregedő, ám a felnőttek között kevés lehetőséget kapó játékosok kettős igazolással, vagy átigazolással nálunk szerepeljenek. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a tehetséges beállót, Talmácsi Ákost már sorainkban tudhatjuk - részletezte Vajai Miklós.

A technikai vezető hozzátette, mivel az első tavaszi fordulóban rossz játékkal kikaptak Baján, ezért a szombaton 18 órakor kezdődő, simontornyai (méretes csarnok miatt itt játsszák hazai meccseiket) találkozón kötelező nyerni a Szigetvár elleni alsóházi rangadón. Ellenkező esetben a folytatásban már több bravúrra is szükség lesz a bentmaradáshoz. A szombati mérkőzésre szokás szerint ingyenes szurkolói busz indul a dunaföldvári áruház parkolójából, délután 14.30 órakor.

Gallai Péter

2016. február 26., 21:40 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...