Kézilabda

2016.07.12. 16:15

Nem nyerték meg, amikor kellett volna

Mozskva - Óriási csatában 26-25-ös vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott a Moszkvában zajló junior-világbajnokságon a horvátok ellen a hétfő esti nyolcaddöntőben.

Gallai Péter

A két Dunaújvárosi Kohász játékossal - Ferenczy Fruzsina, Gindeli Panna - felálló magyar csapat végig kiélezett, szoros találkozót játszott. A második félidőben jobbára a mieink vezettek, azonban másfél perccel a vége előtt döntetlennél magyar belemenést fújtak a bírók, az ellentámadásból a horvátok a betaláltak. Hétméterest harcoltunk ki, Tóth azonban fölé pattintott.

Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző: - Két azonos képességű csapat küzdött, amikor pontosan, ügyesen, a megbeszéltek szerint játszottunk, előnybe kerültünk, ott kellett volna négy-öt góllal meglépni. Azt gondolom, jó utat választottunk, vannak nálunk jóval jobb csapatok, ezen az ágon lett volna esélyünk. Az a baj, nem nyertük meg a meccset abban az időszakban, amikor megtehettük volna. Talán a végére elfáradtunk, talán cserélni kellett volna Természetesen a felelősség az enyém, vállalom azt, ahogyan két éve is tettem. A végén nem Tóth Gabival akartam lövetni a hetest, hiszen ő harcolta ki, de akik oda szoktak állni, most nem vállalták. Amíg ilyenek vagyunk, nincs min csodálkoznunk. Régen azt mondták, ez a korosztály világversenyekre sem jut el, ehhez képest voltunk itt-ott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!