Kézilabda

2015.11.24. 13:06

A dunaföldvári NB II-es kézilabdázók a megyei rangadón a másik arcukat mutatnák

Dunaföldvár - A bentmaradás bebiztosításához fontosak lettek volna azok a pontok, amelyeket legutóbbi hazai meccsén nem tudott megszerezni a Holler UFC NB II-es férfi kézilabda együttese.

Gallai Péter

Törteli Olivér öt gólt szerzett a legutóbbi bajnoki mérkőzésen
Fotó: Zsedrovits Enikő

A méretes csarnok híján Simontornyán szereplő földváriak a tabella élmezőnyéhez tartozó nagyatádi gárdát fogadták szombaton.

Holler UFC - Rinyamenti KC 27-32 (14-20)

Holler: Parádi R. Szauter T., Pach D. 8 (2), Törteli O. 5, Pach A. 5, Heller 3, Garda 1. Csere: Tóth P. (kapus), Csendes F. 3, Orova Cs. (2), Orova N., ifj. Somogyvári Á., Szapu. Edző: Orova Tamás.

Kiállítások: 2, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 6/4, illetve 1/1.

A meccsen a hazai csapat szereplése szempontjából fontos lett volna a két bajnoki pontot itthon tartani. A mérkőzés ennek megfelelően kezdődött, fej-fej mellett haladt a két csapat. A 20. perc környékén sok támadásbeli hibát követtek el a hazaiak, naggyá tették az ellenfél kapusát. Ezeket pedig könnyű gólokkal büntette a vendég csapat. A második félidőben hasonló forgatókönyv szerint zajlott a találkozó, a nagyatádiak végig domináltak és nyertek.

Orova Tamás: - Nagyobb akarással és jobb védekezéssel meg akartuk nehezíteni a Rinyamenti KC dolgát. Ez sajnos a mai napon nem sikerült. A most szombati, hazai Hőgyész elleni megyei rangadóra biztos, hogy a másik arcunkat fogjuk mutatni.

Az ifik meccse nagy rangadó volt, hiszen a második helyezett Holler a listavezetőt fogadta.

Holler UFC - Rinyamenti KC 28-31 (15-14)

Holler UFC: Farkas, Szauter, Orova N. 4, ifj. Somogyvári Á., Kovács, Hegedűs, Lipták, Orova Cs. 4 Garda 1, Szapu 10, Csendes 1, Reiner 6, Bihary 2, Németh, Nagy, Aradi. Edző: Heller Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!