Kézilabda

2015.04.19. 18:49

Intercisa Kézilabda Kupa: Ötvenedszer a Dunaferr

Dunaújváros - Hazai siker született az ötvenedik Intercisa Kézilabda Kupán. A hétvégén tíz csapat mérte össze erejét a Dunaújvárosi Főiskola sportcsarnokában. A győztes a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola csapata lett.

Agárdy Csaba

A mezőnyt két ötcsapatos csoportra osztották be a rendezők. A csoportmérkőzések után az azonos helyen végzett csapatok játszották a helyosztókat. A Dunaferr a székesfehérvári Széchenyi I., a komlói Kökényesi, és a dunaújvárosi Kereskedelmi iskola első és második csapatával került egy csoportba. Az első helyet a Dunaferr szerezte meg a Széchenyi, a Kökényesi, a Kereskedelmi I. és II. előtt.

A másik ágon a pécsi Pollák iskola végzett az élen, így a Dunaferr velük játszotta a döntőt. A döntőben a játékosok meglepően érett játékot mutattak, sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, de a félidő végére már 12-8-ra vezetett a Dunaferr. A végeredmény 29-15 lett. A harmadik helyet a székesfehérvári Széchenyi I. szerezte meg a mosonmagyaróvári Hunyadi előtt. A Kereskedelmi I. a kilencedik, a Kereskedelmi II. a tizedik helyen végzett.

A Dunaferr győztes csapata: Gelencsér Ákos, Gombos Krisztián, Domak Dániel, Molnár Tibor, Szabó Tamás, Schmidt Bence, Tóth Attila, Kaczor Gergő, Pilka Benjámin, Forró Viktor Tamás, Krupják Bence. Edző: Hajnal Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!