Kisapostag

2014.11.23. 15:40

Szépen alakul a játszótér melletti pihenőpark

Helyi szervezetek és magányszemélyek felajánlásaiból szép fasorral gyarapodott a kisapostagi felnőtt játszótér és a dísztó közötti Életfája sétány.

Körmendi Erzsébet

A Kisapostagi Nőegylet remélni sem merték, hogy ilyen kedvező lesz a tavasszal meghirdetett faültetési kezdeményezésüknek. Gondolták, gyarapítják néhány facsemetével a település közparkjait. Ám a néhány helyett számos felajánlás érkezett, és nagy örömükre olyan sokan jelentkeztek adományozóként, hogy a tavasszal elkezdett akciót folytathatták most ősszel.

– A felnőtt játszótér és a dísztó közötti szabad területre megálmodtuk az Életfája Sétányt, amelynek leraktuk az alapjait most, kialakítottuk a sétány nyomvonalát és elültettük a fákat, amelyek reményeink szerint éltető talajra lelnek – tájékoztatta lapunkat Szatmári Attiláné a Nőegylet vezetője.

Felföldi János a Nemzetőrség helyi vezetője az elültetett fa mellett (Fotó: Szatmári Attiláné)

A gömbkőris fákat szervezetek és magánszemélyek adományozták Kisapostag lakóinak. Végleges formáját tavasszal nyeri el a sétány, egy igazi meglepetéssel. A nőegyletesek remélik, mindenki örömére alakul ez a pihenő és szabadidős park. Köszönetet mondanak a közreműködőnek és adományozónak, Nagy Károlynak – aki az alapokat előkészítette – az önkormányzatnak és a fákat adományozóknak, az ültetésben résztvevő iskolásoknak. Kisapostag Nemzetőrség szervezetének, a Polgárőr Egyesületnek, Felföldi Jánosnak, Buglyó Gábornak, Vajda Zoltánnak, Hunya Péternek, Molnár Gézának, Márkli Jánosnak, Fekete Mihálynak, Kutrovácz Istvánnak. Köszönet a Nőegylet tagjainak is, akik szerény vendéglátással járultak hozzá, hogy egy szép faültetési napot tölthessenek együtt.

Címkék#kisapostag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!