Kisapostag

2015.05.31. 17:41

Kicsik és nagyok együtt - Sikeres gyereknap Kisapostagon

Kisapostag - Nem nagy falu Kisapostag, ám annál nagyobb kedvvel rendezik közösségi programjaikat. A hétvégén is egy remek gyereknapon szórakozott a falu apraja, nagyja.

Horváth László

Vasárnap reggel kilenc órára meghirdetett kezdésre még csak páran érdeklődtek a nap eseményei után. Amint a nap kisütött 10 óra magasságában mindjárt élettel telt meg a tér. Ugrálóvár, trambulin az örökmozgóknak, kincskereső és szörpivó verseny az ügyesebbeknek, a szépülni vágyóknak csillámtetkó készítés állt a rendelkezésére. Nem maradtak látnivaló nélkül a kíváncsi tekintettek sem. Gyerekszemnek mindig érdekes rendőrségi autót próbálhattak működés közben a bátrabbak.

Farkas Cintia (kockás ingben) közönségszervező a szörpivó versenyt készíti elő a gyerekek gyűrűjében. Fotó: Horváth László

A délelőtti órák végére szinte már minden szórakozási lehetőségnél hosszú gyereksor igazolta: jó ötlet volt levegőre csábítani a gyerekeket. Aki pedig megéhezett a nagy forgatagban, annak ingyen palacsintát és ebédre vaddisznó gulyást készített a rendezvény fő támogatója a Halászkert vendéglő.

Táskára, kerékpárra sem nagyon kellett figyelni a betérőnek. A rendezvény biztonságára a rendőrök mellett a polgárőrök is vigyáztak. A kisapostagiaknak késő délutánig volt alkalma a gyereknapi programokat élvezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!