Kisapostag

2016.04.27. 12:45

Misi bácsit köszöntötték

Kisapostag - A Kisapostagon élő Fülöp Mihály idén tölti be a kilencvenedik életévét. Köszöntötték!

Horváth László

Szép hagyomány Kisapostagon (is), hogy a szépkorú lakókat köszöntik az önkormányzat vezetői. Az elmúlt napokban újra alkalom nyílott egy hosszú életkort megért ember köszöntésére. A község vezetése nevében Nagy Attila polgármester és dr. Hegedűs Ágnes aljegyző adott át ajándékkosarat a kilencvenéves Fülöp Mihálynak.

Nagy Attila, Kisapostag polgármestere ajándékkosárral köszönti a kilencvenéves Fülöp Mihályt és feleségét, Ilonka nénit Fotó: Amatőr felvétel

Misi bácsi Kisapostagon született. Feleségével, Ilonka nénivel is ott ismerkedett meg. Hatvankét esztendeje házasok - békességben, szeretetben teltek éveik, nagy odafigyeléssel nevelték gyermekeiket.

Fülöp Mihály fiatal korában a Schalbert-szigeten dolgozott, majd a Dunai Vasmű építésében és a Görbe utca első épületeinek felhúzásában is aktívan részt vett. A nehéz, munkával teli időszakokban mindig tisztességgel helytállt. 1986-ig, nyugdíjazásáig a Dunai Vasmű olvasztóművében dolgozott. A házaspár két gyermeke, Ilona és Éva is Kisapostagon lakik családjával. A boldog nagyszülők 3 unokának és 3 dédunokának örülhetnek- kaptuk az információt Nagy Attilától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!