Fél éve nyoma veszett Liberman pénzmosással gyanúsított főkommunikátorának

2015. január 06., 10:33 forrás: MTI
komment
Fél éve nincs nyoma Mihael Palkovnak, Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter közeli munkatársának, a Jiszráél Béténu párt volt kommunikációs vezetőjének, akit a párt korrupciós ügyében pénzmosással gyanúsít a rendőrség - közölte az izraeli közszolgálati rádió kedden.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Palkov a rádió egyik szakértője szerint pénzmosásban, közpénzek kimenekítésében segédkezhetett egy általa működtetett honlap segítségével. A The Marker, a Háárec című újság gazdasági melléklete szerint a Jiszráél Béténu korrupciós ügyében már egy éve titokban nyomozó rendőrség ezért kezdett kutatni utána, és így derült fény eltűnésére, esetleges halálára.

Ukrajna háborús övezetében egy felismerhetetlen holttestet találtak Palkov útlevelével és irataival, de temetéséről, hivatalos halottá nyilvánításáról nincs értesülés. A rádióban megszólaltatott testvére sem tudott arról, hogy baja esett volna, családtagjai nem tettek bejelentést rejtélyes eltűnése miatt.

Mihael Palkov korábban cikkeket jelentetett meg különböző orosz oligarchák viselt dolgairól, ez is okozhatta eltűnését - mondta egy őt ismerő szakértő.

2015. január 06., 10:33 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...