Felgyújtott kamionokkal akartak rablótámadást végrehajtani egy olaszországi autósztrádán

2014. november 27., 11:08 forrás: MTI
komment
Felgyújtott kamionokkal próbáltak meg bűnözők feltartóztatni egy pénzszállító járművet a Milánó és Bologna közötti autópályaszakaszon, a rablótámadás azonban meghiúsult.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A bűnbanda tagjai reggel hét óra előtt szögeket szórtak az úttestre, és felgyújtottak két kamiont az A1-es autópálya lombardiai szakaszán, Lodi városnál. Így akarták megállítani a minden reggel erre haladó páncélozott pénzszállító járművet, amelynek azonban az utolsó pillanatban sikerült kicsúsznia a csapdából és elhagynia a helyszínt. A szögek a pénzszállítót kísérő két másik járműnek okoztak defektet. A rablók a sikertelen kísérlet után elmenekültek.

Az égő kamionok teljesen megbénították a közlekedést a forgalmas sztrádaszakaszon, ezért a hatóságok elterelték a forgalmat.

Hasonló eset 2013 áprilisában történt, amikor a szintén lombardiai A9-es autósztrádán, Como városnál támadtak rá fegyveresek egy pénzszállító járműre, de ők sikerrel jártak. A zsákmány 10 millió euró és aranyrudak voltak. A több fős olasz rablóbanda két tagját egy évvel később elfogták, de a zsákmányt még nem találták meg.

2014. november 27., 11:08 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...