Felgyújtotta alvó gyermekei alatt az ágyat az anya

2017. március 10., 08:10 forrás: CBS News
komment
Öt és három éves fiai békésen aludtak, amikor a nő a szörnyű tettet véghezvitte, majd bezárta őket a házba, és elment otthonról.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az eset az amerikai Nyugat-Virgina államban történt, ahol a helyi hatóságok letartóztatták a 29 éves Molly Joe Delgado-t, aki a rendőröknek bevallotta tettét - közölte a CBS News.

A jelentések szerint a nő felgyújtotta az ágyat, amiben a hároméves Delmer és az ötéves Justin Delgado aludt, elhagyta a házat, kulcsra zárta a bejárati ajtót, és átment a szemben lakó édesanyjához. A nő férje a felgyújtott épületben volt, ő a füstszagra ébredt fel, majd azonnal a gyermekek szobájához rohant, oda azonban a sűrű a füst miatt képtelen volt bejutni, ráadásul az épületet sem tudta elhagyni, köszönhetően a nő által bezárt ajtónak.

Az apa miután sikertelenül próbált a konyhaablakon kimászni, segítségért kezdett kiabálni. Ezt hallotta meg a tettes Molly Delgado apja és annak felesége, akik azonnal a bajbajutottak segítségére siettek. A bejárati ajtót sikerült betörniük, ám a gyerekszobába nekik sem sikerült bejutni a vastag füst miatt. „Nem láttam semmit, nem tudtam megtalálni őket" – mondta el a férfi. A két kisgyereket a helyszínen halottá nyilvánították, édesapjukat pedig füstmérgezés miatt kellett kórházba szállítani.

Az anya ellen kétrendbeli szándékos emberölés, valamint gyújtogatás vádjával indítottak eljárást.

(Lead képünk illusztráció)

2017. március 10., 08:10 forrás: CBS News

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...