Külföld

2012.01.08. 12:19

Megszületett Beyoncé kislánya

Megszületett Beyoncé kislánya, a világhírű énekesnő első gyermeke az Ivy Blue Carter nevet kapta a New York Daily News című lap szerint.

MTI

A lap vasárnap jelentette, hogy a többszörös Grammy-díjas előadó péntek este vonult be a New York-i Lenox Hill Kórházba, méghozzá álnéven, Ingrid Jacksonként.
Beyoncé és férje, a rapper Jay-Z a klinika teljes negyedik emeletét kibérelte 1,3 millió dollárért - tudta meg a New York Daily News.
Sajtóinformációk szerint a baba szombaton este jött világra császármetszéssel, az újszülött és az anya egyaránt jól van. A kislány nevét az apa árulta el barátainak - írta az E! televíziós csatorna internetes felülete.
Noha a család még nem erősítette meg hivatalosan, hogy megszületett a házaspár első gyermeke, Jay-Z és Beyoncé pályatársai máris gratuláltak a Twitter közösségi portálon. "Üdv a világban, Carter hercegnő! Szeretettel, Rih nénikéd" - írta Rihanna. A házaspárnak Russell Simmons producer, impresszárió is üzent: "Gratulálok jó barátaimnak, Beyoncénak és Jay-Z-nek" - fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!