Külföld

2009.09.25. 12:22

Michael Jackson zseninek nevezte Hitlert egy most előkerült hangfelvételen

DH - A Sun olyan beszélgetésekről ír pénteki számában, amik Michael Jackson és egy rabbi barátja közt zajlottak. A beszélgetéseket hangfelvételen rögzítették - elmondható róluk, hogy igencsak különös kijelentéseket tartalmaznak...

nincs nev

"Hitler képessége, ahogyan tömegeket tudott lelkesíteni és mozgósítani, az valami zseniális trükk!" – jellemezte Jackson a hangfelvételeken a diktátort.

Hitler maga zseni lehetett, egy showman-képességeivel felruházva – vélte a nemrég elhunyt énekes.
A Hitler szívében lévő gonoszt – Jackson úgy gondolta – ki lehetett volna valahogy írtani.

”Úgy gondolod, hogyha egy órát Hitlerrel tölthettél volna, akkor meg tudtad volna hatni, valamit is meg tudtál volna változtatni  a belső énjében? - kérdezi a hangfelvételen a rabbi. Jackson válasza így hangzott: „Mindenképp. Tudom, hogy képes lettem volna rá!”


A pop királya és különös gondolatvilága: az álma egy jobb világról néha igencsak különös alakokat öltött
Kép forrása: http://2.bp.blogspot.com" target="_blank"

A rabbi, akivel a beszélgetést Jacko folytatta a Sun információi szerint 11 évet tanított az oxfordi egyetemen.
A most vele folytatott, felkavaró párbeszéd 30 órányi anyagot jelent, 30 óra betekintést a pop királyának zavarodott gondolatvilágába.

Nemrég egy brit lap, a News of the World szemezgetett feljegyzésekből, melyeket a szupersztár az utolsó óráiban készíthetett. Olyan kis jegyzetekről van szó, melyeket Jackson a villájában, ahol elhunyt, a fürdőszoba tükrére ragasztott.

Egyik cetlin ez állt állítólag: „ Annyira hálás vagyok azért, hogy a csoda mágnese lehetek!" Ez egy utalás lenne a sztár kábítószerfüggőségére? Feltehetően a ”mágnes a csodákért” megfogalmazást tükrözi, mely az USA-ban a függők gyógyprogramjához köthető, aminek keretében  visszanyerik az öntudatukat.

Egy másik jegyzeten ez állt: „Szeretet és semmi erőszak!”  Egy harmadikra a következő szavakat írta: „Gondolj arra, hogy a jövő számodra mennyi szépet tartogat!”

Hogy valójában mi ment végbe Michael Jackson fejében, azt sosem fogjuk megtudni...

Forrás: bild.de/thesun.co

További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!