Németországban gyermekek szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy menedékkérőt

2016. január 18., 13:50 forrás: MTI
komment
Szexuális zaklatással gyanúsítanak Németországban egy afgán menedékkérőt - írta hétfőn a Bild című lap az online kiadásában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A 17 éves fiú egy hannoveri uszodában molesztált egy 8 éves és egy 9 éves kislányt, valamint egy 18 éves lányt, aki értesítette a történtekről az uszoda vezetőit, miután véletlenül fültanúja volt annak, hogy a két kislány beszámol szüleiknek a zaklatásról.

A menedékkérőt a rendőrség őrizetbe vette, kihallgatta, majd szabadlábra helyezte. Gyermek sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal és szexuális zaklatással gyanúsítják.

A külföldiek által elkövetett szexuális zaklatások kérdésköre a szilveszterkor Kölnben és más városokban elkövetett tömeges molesztálások és rablások révén a német nyilvánosság egyik központi témája lett. Szinte naponta ad hírt a sajtó ilyen ügyekről. 

Szilveszteréjjel egy nagyjából ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak, amelyek elkezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Két nőt megerőszakoltak. Más városokban is történtek hasonló támadások. Áldozatok és tanúk arab vagy észak-afrikai támadókról számoltak be.

2016. január 18., 13:50 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...