Újabb túszejtés a francia főváros közelében - Megadta magát a túszejtő

2015. január 16., 14:34 forrás: MTI
komment
Egy ismeretlen férfi két túszt ejtett egy postahivatalban Párizs egyik északnyugati elővárosában, Colombes-ban pénteken.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nevük elhallgatását kérő illetékesek szerint egy fegyveres férfi röviddel délután 1 óra előtt vette be magát a postahivatalba. Azt nem tudni, hogy a túszejtés idején hányan tartózkodtak a helyiségben, de többségüknek sikerült elmenekülniük.

A túszejtésnek az első hírek szerint nincs köze az előző heti iszlamista terrortámadásokhoz.

Fotó: twitter


A francia hírtelevíziók rendőrségi forrásokra hivatkozva azt közölték, hogy az elkövető egy labilis idegállapotú férfi, aki érzelmi csalódástól szenved. A terrorelhárítási szervekkel soha nem volt dolga, neve nem szerepel a megfigyeltek listáján. 

A túszejtővel a hatóságok már tárgyalnak. A környéket - amely felett egy helikopter köröz - a rendőrség teljesen lezárta.

15:02 Megadta magát a párizsi túszejtő

Megadta magát az a harmincéves férfi, aki két túszt ejtett egy postahivatalban Párizs egyik északnyugati elővárosában, Colombes-ban pénteken. A fegyverest, aki több mint két órán át tartotta fogva túszait, őrizetbe vette a rendőrség. Egyetlen lövés sem dördült, mind a két túsz jól van, nem sérültek meg a túszejtés során - közölte a rendőrség. A túszejtésnek az első hírek szerint nincs köze az előző heti iszlamista terrortámadásokhoz. A francia hírtelevíziók rendőrségi forrásokra hivatkozva azt közölték, hogy az elkövető egy labilis idegállapotú férfi, aki érzelmi csalódástól szenved, kisebb köztörvényes bűncselekmények miatt már volt dolga a rendőrséggel, de a terrorelhárítási szervek nem tartották megfigyelés alatt.

2015. január 16., 14:34 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...