Zombivá válnak egy új drogtól a hajléktalanok - Videó!

2017. március 06., 15:45 forrás: metro.co.uk
komment
A szemtanúk szerint egyre több hajléktalant lehet ilyen állapotban látni a városban. A tünetek egyértelműen valamilyen drog mellékhatásai.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Manchesterben videózták le azokat a hajléktalanokat, akik szemmel láthatóan valamilyen szer hatása alatt állnak.

A legfélelmetesebb, hogy a teljesen tudattalan, érzékelésüket szinte teljesen elvesztő emberek rendszerint állva maradnak, legealábbis próbálnak állva maradni, ameddig teljesen össze nem omlanak. Az egyik felhasználó megosztotta az élményeit is a szer hatásáról:

Nagyjából két éve csináltam először, az ára miatt nagyon sokan használják, olcsón lehet hozzájutni.

A heroint használók szerint a "Spice" névre hallgató drog valósággal letarolja a piacot, mivel rendkívül egyszerűen lehet hozzájutni. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy a Spice sokkal veszélyesebb, mint a hasonló áron kapható kábítószerek, nem egy esetben kellett a zombivá változott hajléktalanokhoz mentőt hívni.

Julie Boyle, az egyik helyi önkéntensszervezet tagja elmondta, hogy volt olyan nap, amikor 26 esetben kellett kihívniuk a mentőket, ennyien lettek rosszul ugyanis a Spice-tól.

A város forgalmas pontjain állnak és nem tesznek semmit, nem mozognak, nem érzékelik a külvilágot, katatón állapotban vannak, olyanok, mint az élőhalottak - zárja gondolatait Boyle.

Íme, a felvétel az egyik hajléktalanról, aki a Spice hatása alatt áll:

(via Metro)

2017. március 06., 15:45 forrás: metro.co.uk

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...