Kultúra

2017.07.07. 16:20

A gyerekek a Tündérkönyvtárosról

Bosnyák Viktória írónő, műfordító, számos gyermek- és ifjúsági könyv szerzője azt állítja, hogy tündérkönyvtárosok igenis léteznek. A Kolibri Kiadóval közösen felhívást tett közzé, keresve a tündérkönyvtárosokat.

Rácz Lia

Idén Törökné Antal Mária, a József Attila Könyvtár gyermekkönyvtárosa is elnyerte a megtisztelő címet. Az ajánlást az olvasók adhatták le, akik legalább 5 mondatban leírták, hogy miért és kinek ajánlják a fenti címet. Íme néhány példa:

A legjobb könyvtáros

Én azt szeretem Marcsi néniben, hogy mindig mosolyog és nagyon kedves! Szerintem nagyon jó programokat talál ki, és jó történteket mesél. És persze, jó feladatokat ad nekem és az osztályomnak. A könyvtárt is megmutatta, voltunk a raktárban, a felnőttkönyvtárban és a könyvkötő műhelyben is. Nagyon érdekesek a foglalkozásai. Én ezért ajánlom Marcsi nénit!

Zeker Norina

Marcsi néni, a tündérkönyvtáros

Marcsi néni olyan, mint egy tündér. Mindig ott van, ahol szükség van rá. Úgy ismeri a könyvtárat, mint a saját tenyerét. Jókat lehet vele beszélgetni, és részben ő szerettette meg velem az olvasást. Köszönöm neki szépen!

Sánta Réka

Ki a legjobb könyvtáros?

Szerintem a legjobb könyvtáros: Marcsi néni. Nagyon jó foglalkozásokat art. A Cimbora Klub is szuper. Mindig sokat játszunk, nevetünk. Én is Cimbora vagyok és nagyon imádom. Marcsi néni a legjobb! Ő egy igazi tündér!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!