Kultúra

2015.10.20. 13:19

Perkátai könyvtári napok Kálnay Adél íróval

Perkáta - Az őszi könyvtári napok jegyében Kálnay Adél dunaújvárosi íróval találkozhattak a diákok és a felnőtt érdeklődők Perkátán.

Bogó Anikó

Az őszi könyvtári napok jegyében Kálnay Adél József Attila-díjas író, költő volt Perkáta vendége, vele találkozhattak az érdeklődők. Az ÁMK József Attila Nagyközségi Könyvtára által szervezett találkozót az iskola egyik nagyobb termében tartották a nagy érdeklődésre való tekintettel. Kálnay Adéllal aki a pedagógusi hivatása mellett írt meseregényeket, novelláskötetet, és felnőtteknek szóló regényeket is a cimborák és vezetőjük Lászlóné Szabó Edit beszélgettek. Az életpályájának ismertetését, a felolvasásokat, és idézéseket örömmel hallgatták az érdeklődő gyermekek és felnőttek egyaránt. Az előadás végén, kérésre, az írónő röviden bemutatta a legújabb, Régi képek című 20. kötetét is. Kellemes, baráti hangulatú délután részesei lehetettek a rendezvényre ellátogatók Perkátán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!