A telt ház már garantált

2017. január 05., 20:40 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Arany Gábor, Princess.hu
komment
Dunaújváros - Jegyek már csak a nagyon szerencséseknek jutnak majd, ám már előre rögzíthetjük az idei Újévi Gála is remek zenei csemegékkel kényezteti majd a Bartók teátrum közönségét.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Koós-Balázs Eszter, a Sándor Frigyes Zeneiskola kulturális szervezője lapunknak elmondta, hatalmas örömükre már minden jegy elkelt a szombaton 17 órakor kezdődő Újévi Gálára, amely ezúttal is Cserna Gábor polgármester köszöntőjével kezdődik majd. A két részből álló koncert előtt a szervezők részéről a közönséget Moravecz Attila, a Szonáta Zeneművészeti Alapítvány vezetője is köszönti majd.

A hangverseny első szakaszában a Sándor Frigyes Zeneiskola képviseletében fellépnek: Dőr Gabriella és Matolcsi Katalin - zongora négykezes, a Fafúvós Kamaracsoport, a Harmonika-zenekar, Pásztor Magdolna, Balogh Zoltán András és Tótin István hármasa, a vonószenekar, a fúvós együttes.

A szünet után pedig a a Princess Hegedűtrió lép színpadra. A valóban hercegnői megjelenésű hölgyekből álló hegedűtrió egyedi crossover muzsikát játszik, amely a klasszikus és a modern zenét ötvözi. A fülbemászó és ismerős dallamok modern csomagolása méltán hamar népszerűvé tette őket. Mindhárom művész mögött jelentős zenei múlt áll, valamennyien a Zeneművészeti Főiskolán végezték tanulmányaikat.

Szabó Szabolcs

2017. január 05., 20:40 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Arany Gábor, Princess.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...