Kultúra

2017.01.05. 19:40

A telt ház már garantált

Dunaújváros - Jegyek már csak a nagyon szerencséseknek jutnak majd, ám már előre rögzíthetjük az idei Újévi Gála is remek zenei csemegékkel kényezteti majd a Bartók teátrum közönségét.

Szabó Szabolcs

Koós-Balázs Eszter, a Sándor Frigyes Zeneiskola kulturális szervezője lapunknak elmondta, hatalmas örömükre már minden jegy elkelt a szombaton 17 órakor kezdődő Újévi Gálára, amely ezúttal is Cserna Gábor polgármester köszöntőjével kezdődik majd. A két részből álló koncert előtt a szervezők részéről a közönséget Moravecz Attila, a Szonáta Zeneművészeti Alapítvány vezetője is köszönti majd.

A hangverseny első szakaszában a Sándor Frigyes Zeneiskola képviseletében fellépnek: Dőr Gabriella és Matolcsi Katalin - zongora négykezes, a Fafúvós Kamaracsoport, a Harmonika-zenekar, Pásztor Magdolna, Balogh Zoltán András és Tótin István hármasa, a vonószenekar, a fúvós együttes.

A szünet után pedig a a Princess Hegedűtrió lép színpadra. A valóban hercegnői megjelenésű hölgyekből álló hegedűtrió egyedi crossover muzsikát játszik, amely a klasszikus és a modern zenét ötvözi. A fülbemászó és ismerős dallamok modern csomagolása méltán hamar népszerűvé tette őket. Mindhárom művész mögött jelentős zenei múlt áll, valamennyien a Zeneművészeti Főiskolán végezték tanulmányaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!