Kultúra

2015.03.27. 13:24

Alkotói szabadiskola Pentelén

Dunaújváros - Szabadtéri rajzolásra, festésre hív a Móder Rezső vezette DF Art Műhely. Indulás ma délelőtt a Zenélő Szoborparkból.

Szabó Szabolcs

- Fontos emlékeztetni arra, hogy a múlt század 60-as éveinek végén és a 70-es évek elején pár jóbarátommal és művésztársammal, köztük a közelmúltban elhunyt Farkas Mihállyal és Rozsnyai Sándorral alkotói túrákat szerveztünk Pentelén. Megfestettük, lerajzoltuk az Óváros utcáit, lakóit, közösségi tereit, kocsmáit. Most ezt a hagyományt szeretnénk újraéleszteni rendszeresen jelentkező szabadtéri művészeti foglalkozások keretében. Az új Art Kör-túrák szombatonként reggel kilenc órától indultnak a Kultúr köz 3. szám alatt található Zenélő Szoborparkból. A szabadiskolába minden alkotni vágyó érdeklődőt szeretettel várunk. A grafikák, festmények készítéséhez szükséges eszközöket kérjük, mindenki hozzon magával - mondta el lapunknak a program szervezője Móder Rezső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!