Kultúra

2013.12.16. 17:50

Díjazták az óvoda rajztehetségeit

Házi rajzverseny eredményhirdetésével egybekötött karácsonyi játszóház volt hétfőn a Százszorszép tagóvodában.

Körmendi Erzsébet

Nagy volt az izgalom hétfő délután a Dunaújvárosi Óvoda Százszorszép Tagóvodájában: az intézmény rajzversenyének eredményhirdetésére ébredtek a gyerekek az ebéd utáni pihenőjükből. A szülői munkaközösség tagjainak a voksai döntöttek végülis a csoportonkénti nyertes kiválasztásában. Horváth Eszter és Kéring Laura (fotónkon) boldogan vette át a Sztankovics László képviselő által felajánlott tűzzománc képet. A másik két győztes Bilinszky Ádám és Kristóf Levente nem volt ott hétfő délután az óvodában, ezért később kapja meg a jutalmát.

A díjátadás után angyalkákat és más ajándékokat készíthettek a gyerekek például papírból, a kézműves foglalkoztató rendezvényen.

A hétfői program a Százszorszép karácsonyát előzi meg: az ünnepi délelőtt december 18-án, szerdán 10 órakor kezdődik. Nyitányként a gyerekek és a szülők a csoportszobákban műsorral, versekkel, dalokkal hangolódnak rá a közös programra, utána a tornaterembe vonul mind a négy csoport, ahol Suplicz Mihály jóvoltából egy mesejátékot láthatnak. Majd a szülők, pedagógusok és gyerekek énekekkel készülnek együtt a karácsonyra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!