Kultúra

2017.08.13. 18:05

Az Újpart Egyesület alkotótábora a Kortárs galériájában

DUNAÚJVÁROS Mától egy héten át, egészen augusztus 21-ig egynapos pop up-kiállításokat rendez az Újpart Egyesület a Kortárs Művészeti Intézet Pincegalériájában.

Balla Tibor

A Női napozó című tárlatsorozatot az Újpart kötelékében alkotó nyolc nő (Baráth Adél, Eke Annamária, Farkas Éva Mária, Horváth Helga, Kelemen Marián Éva, Kiss Anna, Páhi-Fekete Noémi, Medvegy Zsuzsanna) hozza létre. Az ő munkáiból nyújt könnyed, nyári válogatást mindössze egyetlen napig látogatható egyéni kiállítások formájában. A közönség akár a kiállításrendezés és az alkotómunka folyamataiba is betekinthet, a tárlatok mellett ugyanis az egyesület két héten át tartó alkotótábora is kezdetét veszi a Kortárs Művészeti Intézetben.

Az első kiállító ma este Eke Annamária lesz
Fotó: Borbély Viktor

A Kortárs Művészeti Intézet Pincegalériájában látogatható egynapos kiállítások minden nap délutánján 13-tól 21 óráig tartanak nyitva. A megnyitóesemények nyolc napon át - vasárnap kivételével - minden nap egységesen 19 órakor zajlanak az augusztus 14. és 22. közötti időszakban. A kiállítások sorát ma Eke Annamária nyitja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!