Kultúra

2017.06.08. 15:55

Látványos és színvonalas gálaműsorral zárták a tanévet a Gárdonyi tehetséges diákjai

Dunaújváros - Megérdemelten zengett a vastaps szerdán a Bartók színház nagytermében, ahol a Gárdonyi iskola tánctagozatos diákjai mutatták be hagyományos tanévzáró gálaműsorukat.

Szabó Szabolcs

Lendület, látvány, elegancia, precizitás és tökéletes koreográfiák - leginkább így jellemezhetnénk a Gárdonyi Géza iskola diákjainak szerdán bemutatott produkcióit, amelyek a közönség körében is hatalmas sikert arattak.

Az intézmény tánctagozatos tanulóinak bőven volt mit bemutatniuk a színpadon, hiszen a hamarosan véget érő tanévben is számos városi, térségi és országos szemlén is remekeltek a gárdonyisok.Ennek megfelelően a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza nagytermét megtöltő közönség emlékezetes gálaműsort láthatott. A legfiatalabb táncos növendékektől kezdve a már rutinosabb diákokig sokan színpadra léptek.

A produkciókon keresztül az érdeklődők betekinthettek az intézménynél folyó rangos szakmai munkába is. Már említettük, hogy az idei tanévben is számos kiváló eredményt gyűjtöttek be a gárdonyisok. A szerdán este látott produkciók után kijelenthetjük, hogy bizonyára a következő tanítási évben is hasonló sikereket aratnak majd a Gárdonyi táncosai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!