Kultúra

2017.01.11. 17:37

Befejeződött a közönségszavazás

Dunaújváros - Befejeződött a József Attila Könyvtár közösségi oldalán indított Szalki-sziget fotópályázat közönségszavazása.

Balla Tibor

A verseny 1. fordulójában, Éberhardt Béla nyugdíjas erdőmérnök tavalyi évben elhangzott ismeretterjesztő előadása ihlette fotópályázatra ötvenhárom alkotótól több mint kétszázötven kép érkezett. A szakmai zsűri által kiválasztott ötven képből októberben kiállítás nyílt, az első három helyezett értékes könyvjutalomban részesült. A képek megtekinthetők a könyvtár emeleti előterében.

A Tájkép csata (vihar) után kapta a legtöbb közönségszavazatot a fotópályázat második fordulójában Fotó: Holczer Tibor

A József Attila Könyvtár által meghirdetett Szalki-sziget fotópályázat 2. fordulójaként, a pályázók által engedélyezett alkotásokból közönségszavazást indítottak a könyvtár Facebook oldalán. A szavazás december 31-én befejeződött. A legtöbb szavazatot Holczer Tibor Tájkép csata (vihar) után című fotója kapta. Mint a legtöbb szavazatot kapott fotó készítője Éberhardt Béla A mi Szalki-szigetünk című könyvét kapta jutalmul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!