Kultúra

2015.07.27. 18:42

Együtt a határtalan csapat

Dunaújváros - Kedden tizennyolc órakor mutatkozik be a Skicc Művészeti Egyesület Galériája és a már zakatoló nemzetközi alkotótábor.

Szabó Szabolcs

Mint arról már olvashattak, a Dunaújvárosi Főiskola csónakházában már javában üzemel a Skicc Művészeti Egyesület harmadik nemzetközi alkotótábora.

A Határtalanul címmel futó összetartáson ezúttal kilenc ország huszonegy művésze dolgozik közösen.

Kedden 18 órakor a Klub Hotelben egy friss és számos új munkát is felvonultató kiállításal bemutatkozik az egyesület új galériája és a tábor művészei is. A Határtalanul csapata: USA: Teodora Pop, Románia: Anca Mic, Mirella Ungureanu, Alex Cuibus, Olaszország: Kim Boulukost, Leo Weselt.

Ausztria: Josef Wurm, Erwin Stefanie Posarnig. Anglia: Monika Tobel, Horvátország: Jana Lukavečki. Ukrajna: Natalija Stojak és Oleksandr Glushko, Dél-Korea: Song Louis.

Hazai alkotók: Móder Rezső, Kárpáthegyi István, Kovács Lilla, Négyesi Ádám, Varga László, Várkonyi György, Pats Dániel és Pats József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!