Zakatol a szerelem - Off-Broadway-sikerrel készülnek a Bartókban

2017. március 08., 11:30 szerző: Balla Tibor
komment
Dunaújváros - ÁJLÁVJU, de jó vagy, légy más - ezt a sokatmondó címet viseli a még sokatmondóbb jókedvű musical revü műfaji meghatározással a Bartók legújabb bemutatója. A musicalnek pénteken tapsolhat először a hazai közönség.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az Off-Broadway-n több, mint tíz esztendeje sikerrel játszott musical bemutatójára készülnek a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza falai között Szente Vajk rendezésében.

A darab hazai ősbemutatóját Ács János rendezte még 2004-ben a Madách Színházban. Igazi bravúrlehetőség a négy fiatal színész számára, hiszen ötvennégy szerepben kell megmutatniuk rátermettségüket. A dunaújvárosi előadásban Ágoston Kati és Auksz Éva játssza az összes női szerepet, Juhász Levente és Derzsi György pedig az összes férfit.

Férfi és nő ezer és ezer éve kergetik egymást folyton összeütközvén, mint két dühöngő dodzsem
Fotó: Ady Géza

A különböző korú és karakterű férfi-nő párok az élethelyzetekben találkoznak, és mutatják be, milyen suta is tud lenni az ember az első randevún, vagy hogy milyen reménytelen párkapcsolatot vadásznia az elfoglalt menedzsereknek. Persze mindezek jórészét zenés betétekben mondják el.

A rendezői feladatokat Szente Vajk vállalta magára, a különleges látványért Kovács Yvette Alida felel, a koreográfiákat Németh Eszter álmodta meg.

Balla Tibor

2017. március 08., 11:30 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...