Kultúra

2016.12.12. 17:01

Év végi összegzések - Tárlat és börze három, városi kiállítóhelyen is

Dunaújváros - Több helyi kiállítóhely is vásárral egybekötött kiállítással csábítja az érdeklődőket az ünnepek előtti hetekben. Érdemes időt és energiát szánni e gyűjtésekre, hiszen igazi csemegékre bukkanhatunk.

Szabó Szabolcs

Hétfői lapszámunkban mutattuk be a Skicc Művészeti Egyesület immáron hagyományos évzáró tárlatát a Klub Hotelből.

Van mit szemlézni. A Kamara Galériában a 2016-os év legjava tekinthető meg december 23-ig a helyi iparkamara bázisán Fotó: A. G.

Hasonló szemlével várja a képzőművészet iránt fogékony polgárokat a dunaújvárosi iparkamara a Vállalkozók Házában, ahol a 2016-os esztendő minden kiállítója elhozta néhány kiváló munkáját. A múlt héten pénteken este nyílt tárlatot ezúttal is egy vásárral kapcsolta össze a szervezőcsapat. Csakúgy, mint a Kortárs Művészeti Intézetben, ahol ICUKA címmel december 22-ig meghívásos képzőművészeti és design kiállítás valamint börze csábítja a látogatókat, az érdeklődőket.

Helló, modern design! - A Kortárs Művészeti Intézet munkatársai szakavatott tanácsokkal látják el a látogatókat. Az ICUKA címmel jelentkező gyűjtés neves alkotók munkáit vonultatja fel Fotó: A. G.

A vásáron kiállító képzőművészek: Birkás István, Borgó, Füredi Tamás, Horváth Tibor, Kaszás Tamás, Kiss Anna, Kiss Ervin Gábor, Kurucz Zsófia, Lipics Vilmos, Loránt Anikó, Martinkó Márk, Páhi Péter, Páhi-Fekete Noémi, Tábori Csaba, Vachter János, Várnai Gyula. A vásáron kiállító iparművészek: Czinamonn Glass Art, DOT for You, FSF, handrea design, Kovács Adél, Laurato accessories, Polka lap, pooq-design, pure.silk, ToVa, valamint a UNTITLED bag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!