Kultúra

2015.08.26. 17:15

Az Art for me alkotói galéria a KMI-ben

Dunaújváros - Hétfőn este három fiatal pécsi alkotó munkáit felvonultatva mutatkozott be a Kortárs Művészetben az Art for me online galéria.

Szabó Szabolcs

- A webgaléria létrehozásával elsősorban az volt a célunk, hogy megmutassuk a szélesebb közönségnek, milyen tehetséges, kortárs művészek alkotnak napjainkban. Küldetésünk: mindenkit megismertetni a kortárs magyar művészeti élettel. Hozzá szeretnénk járulni a magyar kortárs műtárgypiac elismertségének és fejlődésének előmozdításához. A galériával lehetőséget biztosítunk a művészeknek alkotásaik bemutatására, illetve teret nyitunk azok értékesítésére is - áll az Art for me online galéria önmeghatározásában.

A webgaléria hétfőn este a Kortárs Művészeti Intézet nagytermében testet is öltött, hiszen az Art for me szervezésében három tehetséges fiatal pécsi illetőségű alkotó - Bujtás Móni, Makrai Adél, Horváth Gergő - munkái mutatkoztak be a dunaújvárosi közönségnek.

A számos remek alkotást felvonultató időszaki kiállítás szeptember 5-ig várja az érdeklődőket a KMI-ben. A belépés díjmentes.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!