Kultúra

2017.07.03. 16:30

Hittanos tábor

A hittant tanuló gyerekek számára szerveztek tábort Perkátán. Szép nyári programokkal várták a lelkes gyereksereget.

Horváth Dóra

Június 20-a és 25-e között hittanos tábort szerveztek a perkátai, hittanra járó gyerekek számára. A tábort a Székesfehérvári Egyházmegye, a Perkátai Egyházközség, a Kisboldogasszony Alapítvány és Perkáta Nagyközség Önkormányzata támogatta. A színes, programokban gazdag táborban tizenhat gyermek vehetett részt.

A program első napját Perkátán tölthették, ahol játékos foglalkozások várták a résztvevőket. A szerdai nap során uszodai látogatás volt a napirendre tűzve, majd június 22-én a székesfehérvári Szent István király Múzeumot, a Romkertet, a Fekete Sas Patikamúzeumot tekinthették meg a gyerekek és kísérőik. Szintén ezen a napon meglátogatták Perkáta nyugalmazott plébánosát, Pámer Ottót is, aki Székesfehérváron tölti békés nyugdíjasnapjait. Az ezt követő napok ismét a településen teltek el, ahol játékokkal, lovagoltatással készültek a táborozók számára a szervezők.

Június 25-én 17 órakor tartották meg a hittanos tanévzáró szentmisét, ahol ajándékban részesültek a legaktívabb tanulók, valamint egy kis műsorral is készültek a gyerekek. A szentmise után egy kis fogadással vártak minden résztvevőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!