Kultúra

2016.04.05. 18:25

Középiskolások számára rendezte vetélkedőt a Bánkiban

Dunaújváros - Játszunk irodalmat címmel rendeztek izgalmas vetélkedőt hétfőn a Bánki középiskolában. Itt az eredménytábla.

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Egyeteme és a Bánki Donát Alapítvány által rendezett irodalmi seregszemle középpontjában egy klasszikus mű, Szabó Magda Abigél című kötete állt. A diákoknak szövegértési, kvíz, jelenetekállítási és jelenet szinkronizálási feladatokkal is meg kellett birkózniuk.

A verseny eredménye: III. helyen végzett a házigazda Bánki, Torma család névvel nevező csapata. Tagjai: Kovács Klaudia, Bordács Marcell, Hajnal Dániel, Ruzics Milán, Felkészítő pedagógus: Halász Gyöngyvér.

II. helyre futott be a Széchenyi István Gimnázium Villámbékák néven versenyző kollektívája, a csapat tagjai: Megyesi Leila, Tótin Szilvia, Tóth Gyöngyvér, Fábián Dóra, felkészítő tanáruk Papp Orsolya volt. I. helyen végzett a széchenyisek másik csapata, amely Hajda úr cukrászdája néven indult a küzdelemben.A győztes csapat tagjai: Bali Bettina, Bándity Réka, Mihálovics Dóra, Rostási Ádám.

Felkészítő pedagógusuk Hutvágnerné Róth Éva volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!