Kultúra

2015.04.15. 14:45

Jótékony pedagóguskoncert pénteken

Dunaújváros - Pénteken este jubilál a Jótékonysági Pedagóguskoncert. Az ötletgazda Németh Irma fejéből kipattant, hagyománnyá vált jótékonysági kezdeményezés, már - szinte hihetetlen - huszadik esztendeje segíti a támogatandó célt.

Balla Tibor

A hagyományosan az evangélikus templom vörös téglái között zajló koncert koncert bevételével mindig valamilyen gyermekcsoportot, vagy alapítványt támogattak. Így lesz ez most is, a 2001 óta a Móricz Zsigmond Általános Iskola égisze alatt megrendezett koncert bevételének minden fillére a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályát gyarapítja, ahogy most is.

A fellépők felsorolása újfent komoly összefogást és szervezést sejtet. A fellépők közt magától értetődően ott vannak a Móriczos érdekeltségek, de hozzájuk csatlakoztak az Arany, a Dózsa, az Adonyi Szent István iskola dalosajkúi is, mint ahogy fellelhető Teleki Gergő, a Viadana, vagy a Sándor Frigyes Zeneiskola tanárainak neve, vagy a Newman fúvós formáció is a felépők közt, ahogy magától értetődően a Quintia zenekar tagjai is.

Jegyek elővételben kórházban, a Móricz iskolában és a helyszínen kaphatók, valamint a koncert napján az evangélikus templomban.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!