Kultúra

2017.07.05. 17:55

Jótékony triatlonosok a Jószolgálati Otthonban

Újabb adománnyal kereste fel a Jószolgálati Otthont a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület (DTSE) vezetősége. A hét végi versenyükön is gyűjtöttek.

Szabó Szabolcs

Az elmúlt hét végén, a DTSE szervezésében rendezték meg a TriBest TriFest széria triatlon szupersprint, és a 4. Aquarius Triatlonversenyt. A korábbi seregszemlékhez hasonlóan az egyesület most is adománygyűjtő akciót szervezett a résztvevők körében. Az eredmény ezúttal sem maradt el, hiszen a DTSE gazdasági vezetője, Orosz Réka tegnap 100 ezer forint támogatást adott át Kecskés Rózsának, a Jószolgálati Otthon vezetőjének. Az eseményen ott volt a hét végi versenyek fővédnöke, Kovács Judit is, aki elmondta, fontos hogy a város sportélete mellett erősödjön a társadalmi felelősségvállalás gondolata. Ennek egyik szép és követendő példája a DTSE immáron hagyományosnak mondható akciója. Orosz Réka kiemelte, a versenyzők szinte első szóra csatlakoztak a gyűjtéshez, sokan érdeklődtek a Jószolgálati Otthon példaértékű munkája iránt is.

Az intézmény részéről Kecskés Rózsa mondott köszönetet az adományért, amelyet az otthon támogatottjainak táboroztatására és üdültetésére fordítanak majd a következő hetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!