Kultúra

2016.07.15. 15:30

Bájos mesejátékot láthattak a gyerekek

Dunaújváros - A Munkásművelődési Központ a nyári szünet idejére sem hagyja programok nélkül a városi gyerekeket. Legutóbb egy bájos mesejátékot kínáltak.

Balla Tibor

A nem régiben megnyitott Pagonyban, vagyis a Munkásművelődési Központ udvarán, pontosabban annak vadonatúj színpadán a nyári szünet idejére hat programot is szerveztek, amiből az ötödiket tegnap tartották meg.

A Szeleburdi Meseszínház előadásait mindig nagy örömmel fogadják a kicsik az MMK-ban

Nyitórendezvényükön, amely azonnal bizonyította, hogy mekkora szükség van az ilyen programokra, gyermekdalokat hallgathattak a kicsik egy fővárosi társulat előadásában . A Vásári komédiák az MMK udvarában sorozat négy színielőadást kínált A Szeleburdi Meseszínház nyitott a Kuglóf király udvarában című mesével, majd a Szélrózsa Társulat az Ábelesz-Kóbeleszt hozta el, legutóbb pedig a vihar miatt a színházterembe szorulva ismét a Szeleburdi Meseszínház játszotta A rendíthetetlen sündisznócskát, több, mint száz gyermek előtt. Tegnap a vak Szabó Andris koncertje töltötte meg az udvart. Összesen már több, mint ezer vendége volt a Pagonynak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!