Kultúra

2013.10.07. 16:55

Könyvtári ajánlatok sora

Dunaújváros – Az Országos Könyvtári Napok keretében a József Attila Könyvtár is számos programmal várja a könyvbarátokat. Közösségi olvasónapló.

Szabó Szabolcs

Hétfőn a gyermekkönyvtár Rejtvénytár címmel meghirdetett pontgyűjtő versenyével, valamint egy várostörténeti fotó és képeslap kiállítással indult útjára az Országos Könyvtári Napok helyi prog-ramsorozata a József Attila Könyvtárban. A könyvbarátokat az előttünk álló hét minden napján izgalmasnak ígérkező rendezvények várják.

Kedden Más vagyok mint Te! Más vagyok mint Te? címmel könyvkiállítás és játékos feladatok várják az érdeklődőket a gyermekkönyvtárban 13 és 18 óra között. Szerdán 14 órától szintén a gyermekkönyvtárban E-barátságok címmel beszélgetésre várják a fiatal olvasókat, akik bekapcsolódhatnak a „Ne csak lógj a neten!” című programba is.

A felnőttkönyvtárban délután fél háromtól indul olvasókör a Széchenyi gimnázium diákjaival az emberi kapcsolatok természetéről az olvasott regények alapján.

Csütörtökön Lehetetlen dolog-e a szerelem címmel Almási Miklós filozófussal beszélget új kötetéről az Utószó irodalmi antológia házigazdája Gyöngyössy Csaba 17 órai kezdettel a felnőtt könyvtárban.

Pénteken reggel 9 órakor a Béke fiókkönyvtárban a Víg Balázs íróval találkozhatnak a diákok, délután pedig rendhagyó foglalkozással jelentkezik a Cimbora Klub, 17 órakor pedig Bácskai Júlia pszichológus lesz a könyvtár vendége. A hét végén pedig könyves vasárnap várja az olvasókat, számos akcióval délelőtt 9 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!