Kultúra

2016.06.28. 19:25

Liget: menetrend szerint nyolckor

Dunaújváros - Szerdán és pénteken este ismét két remeknek ígérkező koncerttel várja közönségét a Petőfi Művészeti Liget. Lássuk hát, mire is számíthatunk.

Szabó Szabolcs

Este nyolc órától Dzsessz egy kicsit máképp - az All in Five névre hallgató formáció előadásában.

A műsorközlő szerint a koncerten olyan ismert és népszerű slágerek átdolgozásai szólalnak meg, mint a Moon river, a What a wonderful world, Nice work if you can get it, vagy a Bridge over troubled water.

A közönség egy rendkívül változatos és felejthetetlen zenei utazáson vesz részt, aminek során - többek között - Gershwin, Louis Amstrong, Frank Sinatra vagy Paul Simon kalauzolásával roboghat át a XX. századon. A koncert a szerzőkön keresztül több műfajt is érint, a hangzás mégis egységes, mert az igényes áthangszerelés, valamint hazánk legkiválóbb zenészeinek sajátos játékstílusa egyedivé teszi.

Pénteken - szintén 20 órától a Művész Teraszon a 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.

Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van. Pénteken élőben is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!