Kultúra

2016.10.07. 18:00

Május a Bartókban - Díjnyertes börtönszínházi előadás a városi teátrumban

Dunaújváros - Pénteken délután a Bartók színházban is bemutatták a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet társulatának díjnyertes előadását, Szép Ernő Május című darabját.

Szabó Szabolcs

Még augusztus elején, a fővárosi József Attila Színház adott otthon a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága által megrendezett II. Országos Börtönszínházi Találkozónak, amelyen remekelt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet társulata, amely Szép Ernő Május című darabjával elhozta a legjobb rendezésnek járó díjat. Csadi Zoltán színművész, a Bartók igazgatóhelyettese, egyben az említett előadás rendezője és a társulat mentora lapunknak korábban elmondta, hogy több hónapot készültek közösen a bemutatóra, amely méltán lett sikeres az országos seregszemlén.

 

A Május című, díjnyertes előadást pénteken délután a Bartók közönsége is szemlézhette. A nagyérdemű vastapssal jutalmazta a darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!