Mezőfalva: Tizenharmadszor is Mezőfalvi Vigasságok

2017. július 01., 09:38 szerző: Horváth László fotós: Horváth László
komment
Akár esik, akár fúj, nem marad el a mezőfalvi vigadalom! Pazar hangulatú koncertek és alkalmi leánybúcsú színesítette a Rock-est idei történetét.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szemerkélő esőben is kiváló hangulatú zeneünnep kerekedett a mezőfalviak hagyományos vigasságán. Volt, aki 30 év után túrta elő a ládafiából a babos kendőt! A pénteki rock ünnepen közel kétezren szórakoztak a Beatrice koncertjén.

Győri József, Gombos Dzsenifer, Tóth Dávid, Gombos Gyöngyi és Halla Zsuzsanna stílusosan a babos kendővel érkezett a Beatrice koncertre

A kétnapos rendezvény nyitóestjén – amint már évek óta megszokhattuk – a rockzene kap mindig főszerepet. Ezúttal azonban egy kedves előjátékként a helyi vasboltos hölgy leánybúcsúja vezette fel az eseményeket. Sóki Szabina és barátnői ezt az alkalmat választották az esküvő előtti lánybuli megtartására. A színpadi villáminterjúban a hölgyek elmondták, pogácsát árulnak majd a sokaságban, melynek bevételéből piszkosul be szeretnének tépni.

Fantasztikus hangulattal nyitott péntek este a 2017-es Mezőfalvi Vigasságok

Kéretik hát őket „támogatni”! A remek hangulati felütést követően Nagy Feró és a Beatrice lépett pódiumra. A hetvenes éveihez közel álló rocklegenda megállás nélkül, fantasztikus hangulatot teremtve tolta le a több mint másfél órás koncertet. A régi, nagy slágereket nem egyszer együtt énekelte Nagy Feró a közönséggel. Beatrice után a hazai berkekben szintén kedvelt előadó a RockBox utacbálja zárta a XIII. Mezőfalvi Vigasságok nyitórendezvényét.

Alkalmi "MegaStar" tehetségkutatóra ketten is jelentkeztek. Természetesen Beatrice számokkal lehetett szerepelni.

Szombaton főzőversennyel, különböző gyerek és felnőtt szórakoztató programokkal folytatódik a vigadalom.

Előjátékként leánybúcsút is tartott a helyi vasboltos hölgy és barátnői, akinek két hét múlva lesz az esküvője

Epilógus: A nap vége felé találkoztunk a lánybúcsú résztvevőivel. Hozzá kell tenni részegségről szó sem volt, viszont a pogácsa mind elfogyott!

Horváth László

2017. július 01., 09:38 szerző: Horváth László fotós: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...