Kultúra

2015.04.10. 18:13

Mini Gála volt a Gárdonyiban

A Gárdonyi iskola Mini Gálával mutatkozott be azoknak a szülőknek, akik most választanak általános iskolát gyermeküknek. Jövő héten lesz a beíratás.

Körmendi Erzsébet

A Gárdonyi Géza Általános Iskola több rendezvényen is felvonultatta kínálatát, bemutatta oktatási palettáját a leendő első osztályosoknak és szüleiknek. A legutóbbi alkalom csütörtökön volt, amikor a Mini Gála elnevezéssel mutatkoztak be táncosok az érdeklődőknek.

A Gárdonyiban folyó szakmai munka célja, hogy mozgást és művészetet szerető, sokoldalúan érdeklődő fiatalokat neveljenek. Az órarendbe beépítve a gyerekek heti nyolc órában tanulhatják a táncművészetet, iskolaotthonos rendszerben. Az oktatást kiváló táncpedagógusok végzik. Azok a gyerekek, akik nem szeretnének táncolni, ez alatt az idő alatt szakszerű képességfejlesztésben, felzárkóztatásban és tehetséggondozásban részesülhetnek. A táncművészeti tagozaton tanulók különböző rendezvényeken is fellépnek, és rangos versenyeken kiváló eredményeket érnek el.

A gárdonyis Mini Gálához kapcsolódva hívjuk fel az érintett olvasók figyelmét arra, hogy közeledik az iskolai beíratás időpontja. A választott intézményben – tagiskola esetében a központi iskolában – várják a szülőket és a leendő első osztályosokat április 16-án, jövő csütörtökön 8-tól 19 óráig, április 17-én, pénteken pedig 8-tól 18 óráig.

Az következő dokumentumok szükségesek a kisgyermek iskolai beíratásához: a gyermek nevére kiállított személyi azonosító, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, óvodai szakvélemény és oltási könyv.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!