Kultúra

2016.05.27. 12:55

Népdalkörök találkozóján jártak

Perkáta - A Szabadegyházán megrendezett Népdalkörök Találkozóján vett részt a perkátai Rozmaring Népdalkör. Színes, vidám napot töltöttek együtt a vendégek.

Horváth Dóra

A szabadegyházi Vadon Nőtt Gyöngyvirág Dalkör a közelmúltban rendezte meg a Népdalkörök Találkozóját. A rendezvényen számos település képviseltette magát, többek között Kisapostag, Seregélyes, Pusztaszabolcs, Nagylók és Perkáta dalkörei is műsorral készült a rendezvényre. A napot Egriné Ambrus Andrea, Szabadegyháza polgármestere nyitotta meg köszöntőbeszédjével, majd a szervező kórus énekelt.

A perkátai Rozmaring Népdalkört Czinger Imréné készítette fel

Perkátáról a Nyugdíjasok Baráti Körének Rozmaring Népdalköre volt jelen az eseményen, akiket Czinger Imréné készített fel szép magyar népdalokból. A népdalkör már hetek óta készült a fellépésre, s nagy sikert aratott előadásával. Az ő műsorukat még számos nagyszerű produkció előzte meg, s később a vendéglátók egy ebédre is meghívták a nap szereplőit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!