Kultúra

2014.07.23. 15:50

Nyárvégi Éjszakai átszálló

Ha szerény anyagi keretek között is, de augusztus 26 délután mégis elindul az idei Éjszakai átszálló összművészeti fesztivál első szerelvénye.

Szabó Szabolcs

Az utóbbi hetekben lapunkban több ízben is olvashattak arról, hogy forráshiány miatt kérdésessé vált a város egyetlen kortárs művészeti fesztiváljának, az Éjszakai átszállónak (Éá) megrendezése. Örömmel jelentjük: az eredeti terveknek megfelelően augusztus 26. és 30. között ismét jelentkezik az Éá.

- Főként magánfeleajánlásoknak köszönhető, hogy ha szerény keretek között is, de megrendezhetjük a 11. Éjszakai Átszállót. A programsorozatban szerepet kapó alkotók, zenészek, kiállítók önkéntes alapon, ingyen vállalták a fellépést és több céges felajánlás is érkezett - fogalmazott a DH-nak Fehérvári Tamás szervező.

A Csakoda címmel jelentkező fesztivál idei programkínálata a szabadidő témája köré szerveződik. A látogatók szabadidejüket a fesztiválon tölthetik el, ahol több pozíciót képviselő alkotók szabadidő-értelmezései nyithatnak számukra újfajta távlatokat az időtöltés különböző formái felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!