Nyárvégi Éjszakai átszálló

2014. július 23., 17:50 szerző: Szabó Szabolcs
komment
Ha szerény anyagi keretek között is, de augusztus 26 délután mégis elindul az idei Éjszakai átszálló összművészeti fesztivál első szerelvénye.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az utóbbi hetekben lapunkban több ízben is olvashattak arról, hogy forráshiány miatt kérdésessé vált a város egyetlen kortárs művészeti fesztiváljának, az Éjszakai átszállónak (Éá) megrendezése. Örömmel jelentjük: az eredeti terveknek megfelelően augusztus 26. és 30. között ismét jelentkezik az Éá.

–- Főként magánfeleajánlásoknak köszönhető, hogy ha szerény keretek között is, de megrendezhetjük a 11. Éjszakai Átszállót. A programsorozatban szerepet kapó alkotók, zenészek, kiállítók önkéntes alapon, ingyen vállalták a fellépést és több céges felajánlás is érkezett -– fogalmazott a DH-nak Fehérvári Tamás szervező.

A Csakoda címmel jelentkező fesztivál idei programkínálata a szabadidő témája köré szerveződik. A látogatók szabadidejüket a fesztiválon tölthetik el, ahol több pozíciót képviselő alkotók szabadidő-értelmezései nyithatnak számukra újfajta távlatokat az időtöltés különböző formái felé.

 

Szabó Szabolcs

2014. július 23., 17:50 szerző: Szabó Szabolcs

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...