Kultúra

2013.10.01. 13:10

Remekül szerepeltek az aranydarusok

Nagyvenyim - Az Aranydaru dalköre is bemutatkozott az amatőr művészeti együttesek és szólisták fesztiválján.

Teleki György

A nagyvenyimi Aranydaru Nyugdíjas Klub dalköre részt vett az Életet az éveknek elnevezésű nyugdíjas, amatőr művészeti együttesek és szólisták fesztiválján. A rendezvényt Egerben rendezték meg, szeptember 25. és 27. között, előkelő helyen, a Hotel Flórában.

Juhász-Vedres Zoltánné, a dalkör vezetője lapunk kérdésére válaszolva elmondta a következőket:

A nagyvenyimi nyugdíjasok a második napon léptek színpadra, és összesen tizenhárom résztvevővel képviselték a települést a versenyen. A dalkör oklevél kitüntetést kapott nagyszerű előadásáért. Csonka Rudolf szaxofon virtuóz szintén ebben az elismerésben részesült hangszer kategóriában. A klub tagjai jól érezték magukat Egerben. Kiválónak találták az ellátást, és a szervezést. Hazafelé jövet megcsodálták a gödöllői Grassalkovich-kastélyt.

A dalkör legközelebb október 7-én délután 15 órakor lép fel Az Idősek Világnapja alkalmából rendezett klubdélutánon a nagyvenyimi Vital-Fitt Sportcentrumban. A rendezvényen köszöntőt mond Kegyes Lászlóné Nagyvenyim alpolgármestere. Vendégül látják a baracsi és rácalmási nyugdíjasklubot.

Szintén e jeles nap apropóján lépnek majd fel Székesfehérváron, valamint október 10-én Rácalmáson is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!