Kultúra

2015.01.18. 09:20

Ridikül est az MMK-ban

A Ridikül műsor nevét viselő Szalon az MMK Kávézójába látogatott január 15-én. Az estet Nyíri Andrea szervezte meg.

Molnár Dorottya

A két éve indult Ridikül című televíziós műsor nevét viselő Szalon csütörtök este rendezte meg első önálló dunaújvárosi estjét. Ahogy a tévében, itt is különböző gondolkodású és mentalitású személyeket invitáltak meg, hogy megosszák tapasztalataikat az adott témát illetően.

A rendezvény elején Mórocz Erika elmondta, azért hozták létre ezt a szalont, hogy kilépve a műsor kereti közül túlnőjön a tévén közvetlenségével és nyitottságával, mivel a nézőközönség bármikor belefolyhat a beszélgetésbe, így megismerhetik egymást az emberek. Úgy tűnik, az elképzelés bevált, a Ridikül szalon hamar népszerű lett, az MMK Kávézója is kicsinek bizonyult az érdeklődők befogadására.

A meghívottak között szerepelt Platthy Ildikó, Nagy Attila, és Gombos István is. Miután leküzdötték a szervezők az olyan problémákat, mint a helyhiány, elkezdődött a beszélgetés, arról, hogy ki milyen módon kezeli a változást a magánéletében és munkájában, hogyan tudnak megújulni és elengedni a gondokat, valamint, hogy a gyermekeik életében mekkora mértékben van jelen a stressz és hogyan segítenek nekik megküzdeni ezzel.

Az eddig inkább csak a munkájuk, hivatásuk okán (köz)ismert embereket ismerhettünk meg családapa, vagy éppen dolgozó nőként. A rendezvény egy torta felvágásával és egy jó hírrel zárult: szeretnék havonta megrendezni a Ridikül szalont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!