Kultúra

2015.03.13. 19:00

Tavaszi zsongás és a Kör emlékezése

Dunaújváros - Két friss kiállítást ajánlunk olvasóinknak. Tavaszi zsongás a főiskolán, emlékezés és főhajtás a Kamara Galériában.

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Főiskola védőszárnyai alatt működő DF Art Műhely, amelyhez több külföldi hallgató is csatlakozott a közelmúltban, csütörtökön este mutatta be új kiállítását a főiskola A-épületében található átriumban. A Tavaszi zsongás című tárlaton 24 alkotó munkáit láthatják az érdeklődők egészen április közepéig.

A közelmúltban elhunyt Farkas Mihály festőművészre emlékeztek barátok, pályatársak pénteken este a Kamara Galéria új kiállításának megnyitóján. A tavalyi év végén mutatkozott be a Dunaújvárosi Főiskolán a Kör ´74 művészeti csoport régi-új kiállítása. Kamara Galéria új tárlatán a kiállítók között már nem lehetett ott a közelmúltban elhunyt neves festőművész, Farkas Mihály. Pályatársai, kollégái, tisztelői, barátai pénteken este rá is emlékeznek a tárlattal.

A Kör csoport remek kiállítását a művészcsapat (Móder Rezső, Kiss Ervin Gábor, Rozsnyai Sándor, Farkas Mihály) egyik alkotója Rozsnyai Sándor festőművész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a Vállalkozók Házában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!