Kultúra

2014.12.22. 17:50

Téli tárlatok a DF Art Műhelytől

Két izgalmas tárlattal zárja az esztendőt a Dunaújvárosi Főiskola képzőművészeti műhelye.

Szabó Szabolcs

Pénteken este két kiállításmegnyitóval is várta az érdeklődőket az évről évre egyre karakteresebb arcot mutató főiskolai alkotóműhely, a DF-Art.

Számos stílust felvonultató kiállításon mutatja be idei össztermését a főiskola alkotóműhelye (Fotó: A. G.)

A Móder Rezső Munkácsy-díjas képzőművész vezette kör évzáró tárlatán az alábbi alkotó munkái láthatók: Baráth Adél, Bánhelyi Károly, Bővíz András, Brindza László, Fehérvári Bianka, Hargittai Tamás, Hargittai Veronika, Horváth Helga, Horváthné L. Gabriella, Huang Xixi, Hupján Anikó, Juhász Szilvia, Juhászné Judit, Kéri Erik, Kovács Mónika, Pölöskey József, Simon Tamás, Tóth Tünde, Szalai Imréné Detti, Varga Ildikó. A „Kör 74” címmel egy régi kamarakiállítás élesztett újjá négy kiváló helyi művész, Farkas Mihály, Móder Rezső, Rozsnyai Sándor és Kiss Ervin Gábor. A négyek tárlata a már fent említett évzáró kiállítással együtt február 1-ig várja a látogatókat a Dunaújvárosi Főiskola A-épületében.

Móder Rezsőhöz kapcsolódó további hír, hogy az alkotó munkái is láthatóak a fővárosi Bálnában a hónap elején Színek és Formák címmel megnyílt kiállításon. A kortárs magyar szobrászművészet legújabb törekvéseit nagyméretű alkotásokkal bemutató, tárlat választási lehetőséget kínál a döntéshozók számára, hogy színes és változatos művek kerülhessenek köztereinkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!